Vi ønsker velkommen til Hedda og Mad Jo.

«Jeg heter Hedda Synnøve Haugen og er 19 år gammel. Jeg har drevet med hest siden jeg var liten jente og interessen har enda ikke avtatt. Jeg er engasjert i hestesporten og ikke bare som rytter, men også som ridelærer ved Fredrikstad Ridesenter og som styremedlem i både Halden Rideklubb og Østfold Rytterkrets. Utenom hest studerer jeg for å bli barnehagelærer ved Høgskolen i Østfold. Hesten min Mad Jo på 17 år, kjøpte jeg i 2016. Vi har nesten hele veien trent og startet sprangridning, men da han begynte å bli lei det så har vi nå bestemt oss for å prøve oss ut i dressuren. Mad Jo er en sprek herremann som kan masse, så nå må vi øve mye og bygge opp styrke. Planen for i år er å starte en del dressurstevner og se hvor det leder oss. Vi er veldig glade for å ha blitt en del av teamet til Tilhest.no og gleder oss masse til et godt samarbeid med dem!»