Consaltro – vår fôrleverandør

Consaltro er et gammelt familiedrevet tysk firma som har produsert spesialfor til hest i over 50 år.

Selv om de er små og ikke så kjente som Derby, Eggersmann og andre har de komplette forlinjer med alt hesten din trenger, av standardfor, energifor og spesialprodukter. Alle produkter produseres i topp moderne anlegg og i tråd med de nyeste forskningsresultater på området. Alle produkter fra Consaltro er selvfølgelig underlagt streng kvalitetskontroll.

Fordi de ikke er så store har de også bedre anledning til å tilpasse reseptene sine til de behov som oppstår i markedet. Ett eksempel: alle produktene, bortsett fra mash og  2 typer musli, kommer i pelletsform, noe som gjør de enkle å for med. Dette er en stor fordel. Consaltro har et team bestående av veterinærer, ernæringsfysiologer og oppdrettere som er med å utvikler nye typer for, slik at foret skal være så optimalt som mulig for akkurat din hest.

All informasjon også tilgjengelig på Consaltros hjemmesider.

Consaltro hestefôr er førsteklasses hestefôr – prøv det selv og se!

USG

USG er vår hovedleverandør av utstyr til hest og rytter. Produktene har god kvalitet og en fornuftig pris. I 2014 vant USG Jagd und Pferd’s Innovasjonspris for sine airbagvester.

Se vår USG-katalog.

Waldhausen

Waldhausen har gjennom mer enn 180 år vært totalleverandør av utstyr til hest og rytter. De arbeider nært sammen med internasjonale topprytter i sitt arbeid med utvikle nye og forbedre eksisterende produkter.

Se vår Waldhausen-katalog.