Rebekka Helgesen – en av jentene vår.

Rebekka Helgesen er 30 år og fra Onsøy/Gressvik i Østfold.Til daglig jobber hun som administrasjonssekretær ved AniCura – Jeløy Dyreklinikk i Moss.

Flyd, som er hesten til Rebekka, står på en fantastisk liten stall (Stall Haslehaugen) rett ved Onsøy Ridesenter. Og Rebekka og Flyd  rir fast på timer i sprang for Ole Kristoffer Meland og i dressur for Laila Smevik.

Flyd er en ordentlig fjording, født i 2005. Han og Rebekka har konkurrert sammen i 4 år og de representerer Råde og Onsøy rideklubb (RORK). Rebekka har også konkurrert tidligere, både med en hest hun hadde på for og med skolehester. Ekvipasjen deltar både i sprang og dressur, og noen tidligere resultater viser at dette går veldig bra. f.eks;

  1. plass i LC Dressur 62,4 % i 2016
  2. plass i første LB Dressur 60,323 % i 2017
  3. plass i 70 cm sprang åpen klasse under Fjordhest NM 2017

Målet for 2018 er å utvikle seg i dressuren med bedre samling, bæring og bakbeinsaktivitet. De skal fortsette å starte LB, og om utviklingen fortsetter og Flyd blir sterk nok i galoppen så er målet å prøve seg i LA i slutten av sesongen. Målet for sprang er å prøve seg igjen i 80 cm på stevner. Dersom alt klaffer, er det også et mål å delta i Fjordhest NM i Ørsta til sommeren. Presisjonskjøring er også en gren som Flyd og Rebekka har lyst til å prøve å konkurrere i, så kanskje vi ser dem fremover også i den grenen.  Vi gleder oss i hvertfall til å følge dere fremover og ønsker dere lykke til med både trening og konkurranser fremover.

 

 

Bilde:

* Flyd og meg, av Hanne Iversen