Hvem er Uwe Kottmann og Ragnhild Saakvitne?

Uwe har vært bedriftsleder, og drevet med hest, både som aktiv konkurransesrytter innen sprang og veileder/trener i over 30 år. Å arbeide med hest og rytter på ulike måter er hans store lidenskap. Å bidra til at ungdom og voksne lykkes i arbeidet med hesten(e) de har omsorgen for, er hans drivkraft.

Ragnhild har vært bonde og rådgiver i offentlig sektor like lenge. Ønsket om å utvikle noe eget og nytte opparbeidet kompetanse på andre måter, som på sikt skaper verdier og sysselsetting til flere, er hennes drivkraft.

Resultatet er blitt Tilhest.no – ett firma som tilbyr et bredt spekter av varer og tjenester til hest og rytter. Det kan kort nevnes;  utstyr til hest og rytter, forprodukter, og kurs og veiledning innen foring, adferdproblematikk, hestestell osv.

 

Vi ønsker dere hjertelig velkommen som gjest og kanskje kunde hos oss.

Vår forleverandør – Consaltro.

Consaltro er et gammelt familiedrevet tysk firma som har produsert spesialfor til hest i over 50 år.

Selv om de er små og ikke så kjente som Derby, Eggersmann og andre har de komplette forlinjer med alt hesten din trenger, av standardfor, energifor og spesialprodukter. Alle produkter produseres i topp moderne anlegg og i tråd med de nyeste forskningsresultater på området. Alle produkter fra Consaltro er selvfølgelig underlagt streng kvalitetskontroll.

Fordi de ikke er så store har de også bedre anledning til å tilpasse reseptene sine til de behov som oppstår i markedet. Ett eksempel: alle produktene, bortsett fra mash og  2 typer musli, kommer i pelletsform, noe som gjør de enkle å for med. Dette er en stor fordel. Consaltro har et team bestående av veterinærer, ernæringsfysiologer og oppdrettere som er med å utvikler nye typer for, slik at foret skal være så optimalt som mulig for akkurat din hest.

All informasjon også tilgjengelig på deres hjemmeside: https://consaltro.com

 

 

 

 

 

 

Consaltro hestefôr er førsteklasses hestefôr – prøv det selv og se!