JA til mangfold i stall og på ridebane

Det er med folk som med hester, ingen er like og takk for det. Men når vi kikker på reklamen som presenterer utstyr til rytter, ser det ut til at alle skal passe inn i str. 36-38. Sånn er ikke verden.

Vi synes det er ganske trist, når vi hører at spesielt unge jenter ikke vil delta på stevner, være med på ulike kurs i andre staller osv, fordi de tenker at de er for «store» og ikke gode nok.

Hesteglede, kunnskap og ferdigheter har ingen ting med størrelsen eller prisen på ridebuksa å gjøre.  Det som virkelig betyr noe er samspillet mellom hest og rytter, gleden ved å få lov å jobbe med dem, mestringsfølelsen når en får til noe sammen osv.

Så er det jo sånn at noe utstyr er praktisk og nødvendig å ha, dersom en skal kunne jobbe sikkert og effektivt med hest. Helt uavhengig av størrelse.

Vi får ganske ofte spørsmål om vi kan skaffe, eller har størrelser utenfor 36-44 og det har vi. Og har vi det ikke inne i øyeblikket, kan det skaffes i løpet av ca. 14 dager. For oss er det viktig at våre kunder uavhengig av størrelse skal kunne få tøy som er egnet for hesteaktiviteter og at det er komfortabelt, holdbart, praktisk, gjerne pent, og til en grei pris. Vi er så heldige at våre leverandører har produkter som matcher disse kriteriene, selv om de også bruker svært slanke og billedvakre modeller.

Så vet vi at vi sitter i glasshus – vi deler også bilder av billedskjønne modeller. Dessverre er det sånn at bildebankene vi har tilgang til har disse bildene og vi har verken tid eller mulighet til ta bilder av alle varene våre selv og da blir det sånn. Men som vi har sagt ovenfor – det er ikke størrelsen eller prisen som teller i omgangen med hest.

Vi heier på mangfoldet også innen heste -og ryttersporten. Det tror vi er bra for alle.