Gry og Emil – velkommen

Mitt navn er Gry Kløfta og jeg er av 1974-årgang. Jeg er født og oppvokst på Kongsvinger i Hedmark, der jeg ble smittet av hestebasillen i 9-10-årsalder på Hov ridesenter, først under Lene Kragh, deretter under Dagny «Dankka» Tidemandsen. Med min andre ponni Expedit ble jeg introdusert for feltritt og vi vant NM ponni i 1989/90 og deltok også i Nordisk i 1990.

Overgangen til stor hest var krevende men svært lærerik, og med økende interesse for dressur ble jeg også dressurdommer aspirant som 16-åring. Jeg har holdt på med hest innen feltritt, sprang og dressur i en årrekke, samt som dressurdommer DD2 og kjøredressurdommer KD1, og har trent alt fra ferske unghester til pensjonerte dressurhester. Samtidig har jeg vært rytter på den flekkete lille, store hesten Bombay Sapphire fra Bærum et par sesonger i feltritt. Siden 2017 har jeg vært den heldige eier av fjordhesten Aas Emil f. 2012 (e. Leirdal Odin u. Dalargut) . Vi fikk en sen, men svært god, debut på dressurbanen i fjor og målet for 2019 er stabil fremgang i LA dressur, høvelig innsats på sprangbanen, kanskje debutere i Knøttecup felt og muligens prøve oss med vogn på konkurransebanen. Det viktigste er å skyndte seg langsomt, og på hestens premisser. Min firbeinte familie består også av to herlige og glade vofser av rasen glatthåret fox terrier, ogde er mer enn gjerne med hvor enn jeg drar. Hest, hunder og rytter/matmor/kløstolpe holder til i Mossedistriktet og vi representerer Tomter Rideklubb, en liten klubb med et enormt hjerte for rekrutteringen til feltrittsporten! Det er med stor glede jeg nå går inn i ny sesong som sponsorrytter og ambassadør for Tilhest.no, og ser frem til et hyggelig og produktivt samarbeid med Ragnhild og Uwe! Med ønske om en god 2019-sesong,