Emilie og Louis fra Halden

Jeg heter Emilie Athine Fjeld, jeg er 17 år gammel og kommer fra Halden. Jeg har en egen hest som jeg kjøpte for snart 2 år siden. Han heter Thorsøs Louis og er en Norsk varmblods. Han er 8 år gammel. Da han kom til meg var han et prosjekt, han hadde noen dumme «uvaner», men nå har han blitt veldig fin. Vi trener for det meste alene, men trener også noen ganger sammen med Uwe. Vi trener både sprang og dressur. Jeg syntes sprang er det morsomste og det tror jeg Louis også syntes. Han blir helt i 100 når han ser ett hinder. Det er kjempegøy. Vi har bare vært på et par stevner, men ser frem mot et supert år og satser på mange fine stevner utover våren og sommeren. Vi også takke Tilhest.no for at jeg får lov til å være en del av deres Team, og ser frem til dette.

Butikken på Østgård er åpen hver onsdag, torsdag og fredag kl. 14 til 18.00Les mer
+